Afspraken – Paramedisch Centrum Admiraal de Ruijter – Amsterdam

Afspraken

Afspraken

Voor actuele openingstijden en om een afspraak te maken kunt u het best persoonlijk contact met ons opnemen.
U kunt ons als volgt bereiken:

Admiraal de Ruyterweg 430-432
1055NE  Amsterdam
Tel: 020 686 67 23
E-mail: info@admiraalderuyter-site.nl

Een afspraak maken

U kunt direct telefonisch of via de website een afspraak maken; u hebt geen verwijzing meer nodig van uw huisarts of specialist.

Intake

Als u een voorkeur hebt, kunt u aangeven met welke therapeut u een afspraak wilt. Tijdens uw eerste bezoek vindt er een gesprek en een onderzoek plaats om u en uw klachten te begrijpen. Aan de hand daarvan kan de therapeut het voor u meest effectieve therapieplan opstellen.

Behandeling

Zo spoedig mogelijk na de intake vindt de eerste behandeling plaats, soms zelfs nog dezelfde dag. De behandeling duurt 20 tot 45 minuten.

Herhaalbehandeling?

Na de behandeling geeft de therapeut aan of een herhaalbehandeling noodzakelijk is en op welke termijn. In een fysiotherapiebehandeltraject hebt u doorgaans eens per week een afspraak. De tussenliggende periode kan variëren van een week tot een aantal weken. Om een zo efficiënt mogelijk herstelproces te bereiken, houden we bij het maken van een herhaalafspraak rekening met het aantal behandelingen dat u vergoed krijgt.

Vergoeding

Het Paramedisch Centrum Admiraal de Ruijter heeft met de meeste zorgverzekeringen een contract voor vergoeding van uw behandelingen, mits u aanvullend bent verzekerd. Controleer uw polis of neem contact op met uw zorgverzekeraar om erachter te komen waar u recht op hebt.

Factuur

U ontvangt na de behandeling een factuur per e-mail indien u geen aanvullende verzekering heeft.