Over ons

Fysiotherapie in het hart van de Gibraltarbuurt in de wijk Bos en Lommer.

De groepspraktijk bestaat uit meerdere fysiotherapeuten, die zich gespecialiseerd hebben in diverse behandelmethoden. Dankzij deze combinatie van verschillende specialismen zoals: fysiotherapie, psychosomatische fysiotherapie, manuele therapie en het mulligan concept binnen één praktijk zijn wij in staat u de juiste zorg voor herstel te bieden.

Samen met u

Als u met een klacht binnenkomt, zult u merken dat er altijd goed naar u geluisterd wordt. Onze therapeuten nemen de tijd voor een gesprek en een bewegings onderzoek en bepalen zo de voor u geschikte behandelmethode. Daarbij kijken zij verder dan het pijnlijke lichaamsdeel, maar beschouwen u als mens: lichaam en geest als geheel. Op die manier kunnen ze niet alleen de symptomen wegnemen, maar kunnen ze samen met u werken aan het wegnemen van de oorzaak, zodat de kans op terugkeer van de klacht minimaal wordt.

Snel herstel

U kunt bij Paramedisch Centrum Admiraal de Ruijter snel terecht. Door onze efficiënte werkwijze en doordachte planning is er geen wachtlijst. Direct na intake komt u in een persoonlijk begeleidingstraject, waardoor u snel weer uw normale dagritme kunt hervatten.

U kunt bij ons terecht met allerlei soorten lichamelijke klachten. Van rugpijn tot pijn aan uw enkel, van acuut ontstane klachten zoals een verdraaide knie tot klachten waar u al jaren mee loopt, zoals (spannings)hoofdpijn, pijn in uw heup, hyperventilatie of concentratiestoornissen. Tijdens de intake bepalen wij samen met u of fysiotherapie, manuele therapie, psychosomatische fysiotherapie of bijvoorbeeld het Mulligan Concept voor u de snelste weg naar herstel is.

Praktijk Admiraal de Ruijter voor fysiotherapie in Amsterdam helpt al twintig jaar heel diverse cliënten van hun klachten af, van kinderen tot hoogbejaarden, van sporters tot mensen die nauwelijks bewegen.

Ook voor bedrijven

Het Paramedisch Centrum Admiraal de Ruijter is bij uitstek geschikt voor de behandeling van uw werknemers. Het centrum is goed bereikbaar, waardoor de werknemer weinig werktijd hoeft te missen. Of het nu gaat om kortstondige uitval of langduriger letsel, wij zorgen dat uw werknemer snel weer aan de slag kan.

Soorten klachten

Onze therapeuten kunnen uw bedrijfsarts of arbodienst ondersteunen bij een groot aantal klachten. Bijvoorbeeld bij:

  • stressgerelateerde klachten: burn-outsyndroom of spanningsklachten aan rug, nek of hoofd;
  • Klachten gerelateerd aan een verkeerde werkhouding: (CANS: Complaints of Arm Neck and/or Shoulder), klachten in bovenrug,
    ellebogen, polsen, handen en vingers;
  • whiplash: nek- of rugklachten, hoofdpijn, concentratiestoornissen;sportblessures.

Paramedisch Centrum Admiraal de Ruijter is er voor U!