Wij zijn aangesloten bij het Rugpijnnetwerk – Amsterdam

Wij zijn aangesloten bij het Rugpijnnetwerk

Wij zijn aangesloten bij het Rugpijnnetwerk

Rugpijnnetwerk Amsterdam

RUGPIJN

Rugpijn is een veelvoorkomende klacht in Nederland. Naast dat het één van de meest genoemde redenen is om de huisarts of fysiotherapeut te bezoeken, is het ook een belangrijke oorzaak van ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid. Lage rugpijn kan plotseling of geleidelijk ontstaan. In de meeste gevallen gaat de pijn vanzelf weer over, maar als dit niet gebeurt kan het zinvol zijn advies te vragen aan de huisarts of fysiotherapeut.

In verreweg de meeste gevallen wordt er geen lichamelijke afwijking gevonden. Desondanks is rugpijn erg lastig en vervelend en kan de pijn uw dagelijks leven op een onprettige manier beïnvloeden. De therapeuten die zijn aangesloten bij het Rugpijnnetwerk hebben als doel zo snel mogelijk grip te krijgen op uw rugpijn en u van uw klachten af te helpen.

Er zijn gevallen waarbij de rugpijn langdurig aanwezig blijft. Ook dan is het goed om te weten wat u er zelf aan kunt doen en waar u de juiste hulp kunt vragen. Er kunnen meerdere factoren aanwezig zijn die uw klachten in stand houden. Het Rugpijnnetwerk heeft alle kwaliteit in huis die nodig is om uw rugpijn te behandelen.