Yoga Therapie – Amsterdam

Yoga Therapie

Yoga Therapie

Yoga biedt een non-verbale methode met tools om het zelfherstellende vermogen van jou als mens te ondersteunen. Zo ontstaat er ruimte, over tijd, voor zelf-compassie, mentale stabiliteit, helderheid en ja dan voel je je gelukkig!

Ik ben geintresseerd in het creëren van positieve verandering in jou dagelijkse leven. Yoga is de tool die we inzetten om dit te realiseren.

De gemiddelde persoon staat onder chronische spanning, weet dit vaak niet en neemt dus niet de tijd om los te laten. Het resultaat is het gevoel losgekoppeld te zijn van jezelf. Je hoort mensen dan vaak zeggen: ‘ Ik zit niet lekker in mijn vel en ik weet niet zo goed waarom?’

Stress is een reactie op wat er buiten jezelf gebeurt en nu gaat er geen aandacht meer naar wat er binnen in het lichaam gebeurt.

De klachten ontstaan dus omdat je jouw lichaam niet voelt, controle verlies ervaart over je gevoelens. Of je bent dat stadium al voorbij en je ervaart juist  lichamelijke klachten.

Het resultaat? Je ervaart depressieve gevoelens, voelt je angstig tegen paniek aan, etc.

Ik ben gecertificeerd yoga-therapeut. Opgeleid door Dr Ganesh Mohan India in de leer van Svastha Yoga. Svastha verwijst naar de staat van volledige gezondheid en balans voor ieder mens.

Herken jij jezelf in de volgende klachten?

Ik ontwerp, samen met jou, een programma afgestemd op jou behoeften en het doel is om gezondheid in lichaam en geest te herstellen.

Ook voor werknemers binnen een bedrijf ben ik in te huren op de werkvloer. Mijn moeder zei vroeger al tegen mij: ‘ voorkomen is beter dan genezen’. En ja dat is zo J

Ik wil je uitnodigen om  preventief aan de slag te gaan met jezelf! En als je vastloopt ga ik graag met jou onderzoeken wat je nodig hebt om je balans te herstellen.

Soms is 1 sessie al voldoende en soms heeft het meer tijd nodig.

Ik nodig je uit om jezelf die kans te geven.

Sessies vinden plaats in 1 op 1 setting of in kleine groepjes ( 6 maximaal)

Kosten:

Per persoon  per keer

€65,00 per uur  ( aantal keer is onbeperkt)

Traject van 4 weken
€210,00

Traject van 8 weken

€455,00

Groepstrajecten voor bedrijven verschillen in prijs afhankelijk van de groepsgrootte en wensen.

Ik wil leven in een wereld waar mensen voor winsten komen, geluk de norm is, en gezondheid haalbaar is voor iedereen. En dat kan met yoga.

Als dit jou aanspreekt dan verwelkom ik jou heel graag op de praktijk.

Afspraak maken met Brechje? Bel 06 – 28 33 25 04

Wat andere zeggen:

“ Wat een luxe om 1-op-1 yoga-oefeningen te krijgen die precies afgestemd zijn op mij!

We zitten in kleermakerszit op het tapijt.

Brechje brengt me eerst terug naar mijn adem: stroomt die wel vrij?

Doe je ogen maar dicht en voel; doe je armen erbij en maak geluid: Aaaaa! om het hart te openen. Daarna volgen enkele lichaamsoefeningen. De zacht bewegingen zijn fijn; ik heb zo hard gewerkt de laatste tijd! Ze zijn subtiel maar doen heel veel. Ze geven ruimte en ontspanning.

Brechje: je stemt goed af, je hebt een hoop kennis paraat, je bent zorgzaam en weet de vinger op de juiste plek te leggen. Uit het hoofd en in het lijf!

Dank! En ik kijk uit naar de volgende sessie. “  – Simone Bleeker